Min Valborgs Make-up

 
 

Tips and tricks!

Ny video nu uppe på youtube!
Kolla på:
http://www.youtube.com/watch?v=8nGgLy7PFp0&feature=youtu.be
Eller här:
 

New video coming up soon!

Rubriken säger det mesta.

Balsminkning på en studentbudget

 

Monday!

Godmorgon!
Det är måndag och ny vecka, tiden går så snabbt.
Idag kommer första balsminkningen upp på bloggen och youtube.
Glöm inte att kommentera om ni har önskemål på eventuella sminkningar.
 

Elf & H&M - Haul

 

Technical Difficulties

Tyvärr så har iMovie låst sig på min dator så jag kan inte ladda upp filmen än. Laddar upp filmen så fort iMovie fungerar igen.

Elf & H&M HAUL COMING SOON

Fick hem paketet från elf idag. Ikväll eller imorgon kommer en ny video upp på Youtube-kanalen om dessa produkter och lite H&M produkter.

Smashbox try it kit - del 2

 

Bloggen, Youtube m.m.

Hej!
 
Som ni nog alla har märkt så har jag inte uppdaterat så mycket på bloggen det senaste. Detta är på grund av att jag numera fokuserar lite mer på min Youtube-kanal. Jag har valt en större fokus där för att det är roligare än att endast sitta och skriva här.
 
De kommande veckorna kommer jag att göra lite videos som handlar om baler, examer och studenter. Med hjälp av några av mina kompisar så hoppas jag kunna visa er lite olika alternativ på både enkla och lite mer utförliga sminkningar.
 
Om ni har några tips eller önskemål på videos kommentera gärna här på bloggen eller på min youtube-kanal!

Snowcrystal - Brush On Fibres

 

Smashbox try it kit

För två veckor sedan köpte jag ett Smashbox try it kit. Här är första videon av två, har nu gjort den andra videon om vad jag tyckte om produkterna men den kommer upp senare.
Detta  är del 1!
 
 

Feathers Brush on-fibres

Korta fransar? Fan av lösögonfransar? Här är en lösning för er kanske! På kicks har de haft dessa små fiber ganska länge bara att jag inte testat det tills nu. Fiber? YES! Produkten består av små svarta fiber som man lägger på fransarna så fort man har applicerat mascara. Efter detta lägger du på yttligare lager av mascara och fiber tills du känner dig nöjd med längden på fransarna.
 
Jag tycker att detta funkar jättebra (när man väl har fattat hur man får till det), det gäller att vara snabb med fibrerna efter mascaran så att det inte hinner torka. Prova ni med! Om man bara köper fiberna så man betala 179kr och om man köper ett paket med fiber och mascara får man betala 249kr på Kicks.
 

My new favorite scent

Moringa, det så kallade "mirakelträdet" det innehåller massa olika näringsämnen och protein som tros kunna sänka antalet svältande i världen. Nog för att jag tycker att det är jättebra att man kämpar mot svält så är det inte bara därför Moringa är min nya favorit. Anledningen är trädets blommor och dess doft som Body Shop har baserat en ny serie på. Serien luktar så gott!
 
Serien består av Body butter, body scrub, shower gel, soap, beautifying oil, body lotion och moringa edT (parfym). Än så länge så har jag deras body butter och body scrub men planerar nu i veckan att införskaffa parfymen. För mig känns doften vårig och fräsh, vilket passar perfekt för denna tiden på året. Man kanske ska skaffa duschkrämen när man ändå är igång eller blir det för mycket av det bra? hmm, får fundera på det.
 
Jag råder er också att bli medlem i Body shops Body&Mind club. De har massa bra erbjudanden och efter varje köp får man poäng. När man har fått över 1000 poäng så får man en värdecheck på 100kr. Väldigt bra att ha sånna när man måste fylla på badrumsskåpet men inte har så stor budget för stunden.
 
Gå till din närmaste Bosy Shop butik och kolla in Moringa serien och medlemsklubben!

Welcome April!

Om du fick välja tre skönhetsprodukter från mars månad, vilka skulle de vara?


RSS 2.0