Nars Orgasm

I oktober var jag i Paris och passade då på att ta en runda inne på Sephora. Om och om igen har jag sagt till mig själv att jag inte behöver denna rouge så jag har gått ifrån utan en. Varje gång har jag ångrat mig lika mycket efteråt. Så under denna resa hade jag bestämt mig att jag inte skulle lämna Paris utan denna åhh så hyllade Nars Blush i färgen Orgasm.
 
Nu har det gått nästan två månader sen jag köpte sen och jag har inte ångrat mig en sekund. Jag trodde att den skulle vara lite off nu på vintern i och med att det är en väldigt "somrig" färg men den passar otroligt bra nu med. Den är väldigt skimmrig så det behövs inte stora mängder för att den ska göra jobbet. Jag förstår varför den är en av Nars mest sålda produkter.
 
Den lämnar en väldigt fin och lätt persikofärgad lyster som gör sig väldigt bra på vintertrött hud. Om man vill ha ett lite intensivare resultat kan man använda en lite rosigare rouge under och sedan svepa lite orgasm över. Shimmret går i guld vilket ger ett varmare intryck.
 
Den kostar runt 250-300 kr.
 
Jag ska göra en video där jag har den på mig så att ni får se hur den ser ut på.

Loréal Lumi Magique Foundation

Det hela började ganska panikartat på arlanda flygplats då jag trodde att jag hade glömt allt mitt smink i Schweiz. Detta efter en ganska så lång natt ute på stan. Jag insåg att jag inte kan överleva 10 dagar utan smink (patetiskt jag vet men sant) så jag gick till taxfree shoppen. Då dök denna foundationen upp framför mig, med ett bra pris och min nyfikenhet på en ny foundation köpte jag den.
 
Vilken jackpot! För min vintertråkiga hy har den varit perfekt. Den ger min hy lyster, något som såhär års inte existerar. Den har också enligt mig den perfekta täckningen - medel. Jag har absolut inte perfekt hy men med hjälp av denna foundationen och en bra concealer blir resultatet riktigt bra. I och med att det är lystergivande så är det inte helt omöjligt att det kan bli lite glansigt under dagen, men med ett puder i T-zonen så tycker jag att det fungerar bra.
 
Jag tycker att resultatet blir bäst om man applicerar foundationen med fingrarna eller med en fuktig  beautyblender/svamp.
 
PS. det hela slutade med att jag kom fram och såg att det mesta av mitt smink låg i resväskan... Men det var det värt!
 

Länk till produkten på kicks.se
 
 

RSS 2.0