Dagens video - Sommar make-up

 
HD!
 
Har ni några speciella önskemål på kommande videos?

Sommar favoriter - Dagens video

 
 
HD!

Frankrike Del-2 (MAC)

 
 
HD!

Frankrike Del-1y

 
HD!!
 

Shopping i Frankrike

Efter två och en halv vecka i frankrike har jag hunnit kolla in vad som finns och vart. Jag kommer både att ta upp städer och enskillda butiker. Kom ihåg att utbudet varierar mycker från stad till stad. Om ni har några frågor är det bara att fråga!
 
Nice:
I och med att Nice är en större stad så utbudet är därför stort i denna stad. På Avenue Jean Medecin hittar du de lite större butikskedjorna som Zara, Mango, H&M och Sephora. Gatan sträcker sig från Place Massena och Gamla stan till tågstationen Gare de Nice-Ville. Vid Place Massena precis i början av avenyn ligger varuhuset Lafayette, Frankrikes motsvarighet till NK. I detta varuhuset finns i princip allt, smink, kläder, skor, smycken, väskor m.m. Gatan har även ett par tvärgator som är värda att kolla in. Två av dessa är Rue de la Liberte och Rue Massena och där finns bland annat MAC och liknande märken. Om ni fortsätter till nästa tvärgata (Avenue de Verdun) hittar ni de riktigt fina och dyra butikerna så som Louis Vuitton, Hermes, Rolex m.m.
 
Om ni känner att ni behöver en paus från shoppingen rekommenderar jag starkt att gå över Place Massena (ett stort torg) till Gamla stan, här finns glassbarer, restauranger och så caféer. Så mysigt ställe! Bara ett par hundra meter från samma torg ligger även Nice strand som sträcker sig längst staden, ett dopp i det blå är kanske inte helt fel?
 
St-Tropez:
Även om St-Tropez inte är i närheten av Nice när det gäller storlek så finns det ändå förvånansvärt mycket butiker. Förvänta er dock inte några lågpris märken här. I denna lilla stad handlar allt om lyx så om du är berädd att betala några slantar extra kommer du älska denna lilla stad. En fördel med St-Tropez är att det är mycket enklare att hitta här än i Nice. Om man utgår från hamnen så är man nära det mesta.
 
Här gäller det att ta sig in på tvärgatorna och utforska, i och med att avstånden är korta är detta inget problem. Här hittar ni butiker så som MAC, Make Up Forever, Hermes m.m. Märken som Dior och Chanel hittar man i butiker som håller fler än ett märke, lite som kicks fast mycket lyxigare.
 
I St-Tropez är det även marknad varje lördag vilket jag tycker att ni borde kolla in! Här går det att fynda allt vad det gäller, kläder, tvålar, mat, konst m.m.

New video!

 
Glöm ej att kolla i HD!

I'm Back!

Nu är jag hemma och ska genast sätta igång med att blogga!
 
Coming up:
Beautyblender Video
Frankrike Haul Video x2
Inlägg om shoppingen och utbudet i frankrike
 

RSS 2.0