Making new videos


M.A.C PRO PALETTE

 
 
 
 

MAC i Sverige s

Eftersom mitt intresse för smink har blivit större den senaste tiden så har jag den senaste tiden sökt mig utanför kicks och Åhléns sortiment. Loreal, maybelline och de andra märkena gör fortfarande bra och prisvärda produkter jag använder många av dessa produkter. MEN? Man har sett deras sortiment och om de gör nått nytt så har man sett det hos nått av de andra märkena.
 
Ett av de märken som jag vill använda mer är MAC. För att jag ska få tag på MAC så måste jag åka till Åhléns city i Göteborg eller köpa via kicks.se. På Åhléns är MAC disken rätt så liten och dess sortiment är inte vad det enligt mig bör vara. Kicks.se är ett jättebra alternativ om man vet vilken produkt + färg man vill ha. Färgerna som de har att visa på hemsidan är inte de bästa och väldigt svåra att utgå ifrån. 
 
Problemet med både Åhléns och kicks.se är att de lagrar för lite produkter alternativt att de inte får leveranser till lagren tillräckligt snabbt. Enligt kicks.se så ska lagret fyllas på regelbundet men efter att ha bevakat produkter i över en månad tycker jag att detta sköts lite dåligt. 
 
Jag hade gärna sett att MAC börjar öppna egna butiker i Sverige, i storstäderna tror jag absolut att efterfrågan finns. 
 
Vad tycker ni om detta? 

Bronzer and Rouge

 
Glöm ej HD!
 

Vilka är era favoriter från maj?

Idag så spelade jag in en maj-favoritervideo som jag ska ladda upp imorgon. 
Men jag har en fråga till er. Vilka har varit era favoriter under maj månad? Ett läppstift, en cleanser eller en borste? Spelar ingen roll, kommentera och berätta om era favoriter. 

Bal och student

 
Helt sjukt känns det att lilla jag har tagit studenten. Detta har inneburit en himla massa festande med världens bästa människor. Även fast det är tråkigt att studentveckan är över så ska det bli skönt att inte vakna upp bakis varje morgon. 
 
Vad kommer hända på bloggen nu framöver då? JO, på torsdag åker ner till Frankrike. Har spanat in lite produkter på den franska marknaden som jag vill ha ett exemplar av. Detta kommer ni självklart att tadel av. Ska även försöka klämma in lite tips på shopping i Nice eller Toulon ifall ni någon gång skulle åka ner dit. 
 
När det gäller youtube så vet jag inte hur det blir under tiden utomlands. Beror helt på hur snabbt wifi det finns. Om inte så kommer filmerna upp på sidan när jag kommer hem. 
 
Har även läst att ni önskar en video på hur man använder en beautyblender till concealer och hur jag använder rouge och bronzer. 
 
 
 

RSS 2.0