Do u have any requests?

Hej!

Förhoppningsvis kommer en ny video upp idag (tisdag) om min absoluta favorit i sminkväskan just nu. Tänkte bara kolla med er om ni har några önskemål på blogginlägg eller videos? Hade vart kul och höra vad ni vill se mer av!

Tills dess får ni lite bilder från weheartit.


HD is the s**t!

När ni kollar på youtubevideos, glöm inte att ändra till HD.
Blir så mycket bättre då.
Puss!

Make-up with Music

Hej allihopa?
Dålig uppdatering, jag vet...
 
De två senaste veckorna har vart tuffa, det känns som att allt som heter skola ska vara slut men fortfarande finns det saker att göra. I nog med detta så tar en uppgift tre gånger mer tid än vad det brukade göra känns det som. Alla säger att det bara är det sista kvar och att det ska vara lätt, stämmer inte bra hos mig när jag bara sitter och stirrar på datorskärmen och hoppas att uppgifterna ska göra sig själva.
Nej. Detta är faktiskt inte en livsstilsblogg så nog med sånt!
 
MEN
En sak som alltid är lika rolig är smink och allt som hör till.
En sak som gör det lite lättare för mig att gå upp på morgonen är att sätta på musik. Riktigt hög musik, en personlig favorit är house då vaknar man! Jag tänker anta att det inte bara är jag som behöver lite pepp på mornarna nu de sista veckorna innan sommarlovet eller semestern. Därför har jag gjort en lista med de låtarna som får igång mig på morgonen. Så när du sitter och sminkar dig på morgonen så kan du komma igång på riktigt. HÄR elle nedanför har ni listan iallafall! Ska fortsätta uppdatera den med mer musik, hoppas att ni gillar den!
 
 

Aprilfavoriter

 
GLÖM EJ HD!
 

Soon!

Ny video på väg!


Balsminkning x3

En vanlig skuggning i tre olika tappningar.
Den första är naturlig.
Den andra är lite mer markerad.
Den tredje är lite mer kaxig och vågad.
 
 

RSS 2.0